Steun en doneer de nationale parken.

Wat fijn dat je de Amerikaanse Parken en zijn natuur wilt steunen met een eenmalige gift!

Jou gift groot of klein doet er toe, elk bedrag is welkom. Zo kunnen we samen de prachtige Nationale Parken van Amerika beschermen. Tijdens mijn vele reizen heb ik gezien dat de bezoekers veel schade aan de parken aanbrengen. Dit is het gevolg van de "…en opnieuw trokken Amerika’s nationale parken meer dan 300.000 miljoen bezoekers" voor het vierde jaar op rij In 2018 bezochten "318,2 miljoen" mensen de National Parks en Recreational Areas." Je kunt je voorstellen dat het onderhoud daardoor ieder jaar meer wordt. Daarom heb ik jullie nodig, vul hieronder je gegevens in.

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL02ABNA0578663724, t.n.v. Nationale Parken Amerika

Je kunt je voorstellen dat het onderhoud daardoor ieder jaar meer wordt. Ook zie ik dagelijks dat op marktplaats de nationale parkpas wordt aangeboden. De National Park is niet overdraagbaar. Je mag hem dus niet in Nederland aan iemand anders geven die ook naar de USA op vakantie gaat of kopen/verkopen op Marktplaats. De controle daarop is de laatste jaren wat strenger geworden. In een toenemend aantal parken (o.a. Yellowstone en Death Valley) wordt de handtekening op het paspoort gecontroleerd. Met de opbrengsten van de Nationale Parken Pas worden de parken onderhouden en opengehouden. De overheid geeft jaarlijks minder subsidie aan de parken, dus als je in de toekomst ook nog graag naar deze prachtige plekken wilt kunnen gaan, hang dan niet de schrale Hollander uit en ga een pas tweedehands kopen maar koop gewoon zo’n pas voor de volle prijs. (Beter nog; en doe een leuke donatie in een donatiebox) En met deze informatie vond ik het nodig om ook iets te doen voor de Nationale Parken van de US. Dus ben ik gestart met de verkoop van door mij gemaakte foto's van de nationale parken en aangeboden andere leuke foto's uit Amerika. 

Via deze website vragen wij u om donateur te worden van "Steun de nationale parken van Amerika" Elke donatie, groot of klein, is meer dan welkom. Hiermee maakt u onze huidige en toekomstige activiteiten mogelijk. Wij zullen u dan op onze website met logo en door link vermelden als donateur. Onze website is pas geheel vernieuwd en kunt u vinden onder de naam: http://photosale.nl/Donate-to-americas-national-Parks/